100.000ste bezoekers op Discuszolder.nl

Op 1 juni 2017 hebben wij de 100.000ste bezoeker mogen begroeten. Eigenlijk mogen wij niet klagen want er zijn meer dan 400.000 paginaweergaven geweest.

Thumbmail: 100.000ste bezoekerAls je bedenkt dat Discuszolder.nl als een simpele informatie website voor discusliefhebbers is begonnen, dan kunt u de websitenaam wel begrijpen. Natuurlijk blijft het houden van discusvissen onze grootste passie, maar in onze showaquarium zwemmen ook andere amazonevissen.

Het doel van de website is om de aquarium liefhebbers samen te brengen en informatie delen over: aquarium Doe-Het-Zelf projecten, het kweken van (discus)vissen en onderhouden van aquaria.

Doelgroep
Ondertussen is onze doelgroep ook groter geworden! Niet alleen discusliefhebbers kunnen onze artikelen waarderen. Het is daarom ook de bedoeling om meer amazonevissen op te nemen in het artikeloverzicht. Uiteraard komen er meer achtergrond artikelen bij, over aquarium hardware en eenvoudige Doe-Het-Zelf projecten.

Een van de nieuwste artikelen over Pterophyllum altum orinoco wordt, sterk gewaardeerd.  Het is niet de bedoeling om “standaard” artikelen te schrijven, want die informatie is genoeg op internet te vinden. Het moet een compleet verhaal worden, die ondersteund wordt door foto’s en video beelden. Uiteraard hoort daar ook het lief en leed delen bij!

Het Kweekverslag – Rood Turquoise discusvissen is een mooi voorbeeld van een compleet verhaal. Je krijgt niet alleen de nodige informatie over de kweek, maar je wordt ook door verwezen naar relevante achtergrond informatie.

Website verbeteringen
De website verbeteren is en blijft een constant proces die de nodige aandacht vergt. Zo worden de technische en software mogelijkheden steeds groter.  Op dit moment kunt u alle illustraties zonder kwaliteit verlies bekijken, downloaden en printen.  Bovendien is elk artikel voorzien van een gebruiksvriendelijke Icon: Printer PDF lay-out, die ook offline kunt lezen of printen.

Ondertussen is de website zodanig aangepast, dat de informatie zowel op smarttelefoon, tablet of PC, effectief wordt weergegeven. Voor elk beeldscherm formaat is een aangepaste lay-out ontworpen, waardoor de website overzichtelijk blijft.

Het is erg belangrijk om op -en aanmerkingen te ontvangen van de gebruikers, want zonder deze input is het lastig om  de website te verbeteren.  Tot nu toe zijn alle op -en aanmerkingen en vragen verwerkt in de artikelen en dat willen wij zo houden.

Met vriendelijke groet,

Ernö Dobronyi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *