Easy-Life – Voogle

Easy-Life – Voogle

Innovatief en uiterst werkzaam om het gebruik van antibiotica te vermijden.

Voogle is een zeer efficiënt en veilig middel dat de weerstand verhoogt en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt. Voogle vermijdt op deze manier het gebruik van antibiotica. Resistentieproblemen die gerelateerd worden aan vele antibiotica, kent Voogle niet.

Elke vis beschikt over een natuurlijk afweersysteem tegen ziekteverwekkers. Omstandigheden zoals tijdens transport, bij vuil water of bij een hoog aantal ziekteverwekkers in het water, zorgen voor enorme stress. Dit kost veel energie en gaat ten koste van het immuunsysteem. Met name de slijmhuid, kieuwen en vinnen worden dan extra gevoelig voor ziekten zoals stip, schimmels en andere soorten infecties.

Voogle werkt bij stress-situaties waardoor de weerstand wordt verhoogt. Vissen kunnen zich daardoor op eigen natuurlijke wijze verweren. Door Voogle wekelijks te doseren, blijven vissen op een natuurlijke manier optimaal beschermd. Het gevaar van allerlei ziekteverwekkers wordt hierdoor sterk gereduceerd.

Voogle heeft een stimulerende werking op alle vissen, garnalen en kreeften. Het is verder absoluut onschadelijk voor slakken, planten of het biofilter. Het product heeft verder geen invloed op de belangrijke waterparameters zoals de pH, KH of GH. Voogle wordt verder op een natuurlijke wijze afgebroken, waardoor waterverversing na gebruik niet nodig is.

Dat zijn allemaal grote voordelen van Voogle ten opzichte van antibiotica die meestal niet zonder risico’s in aquaria ingezet kunnen worden. Deze risico’s voor vissen, nuttige bacteriën en andere levende have, zijn er niet bij het gebruik van Voogle!

GEBRUIK VAN VOOGLE

Zieke vissen
Gedurende 5 dagen, 10 ml per 40 liter aquariumwater

Voorkom problemen
Wekelijks 10 ml per 100 liter aquariumwater

Transport (kort of meerdaags)
Dubbele dosering: 10 ml per 20 liter transportwater

Quarantaine na lang transport
Gedurende 5 dagen, 10 ml per 40 liter aquariumwater

Aankoop nieuwe vissen
Gedurende 3 dagen: 10 ml per 40 liter aquariumwater

Verpakkingseenheden
250 ml – 500 ml – 1.000 ml – 5.000 ml

Bijlagen
Geen

Bron: www.easylive.nl

Tags: