100.000ste bezoekers op Discuszolder.nl

Op 1 juni 2017 hebben wij de 100.000ste bezoeker mogen begroeten. Eigenlijk mogen wij niet klagen want er zijn meer dan 400.000 paginaweergaven geweest.

Thumbmail: 100.000ste bezoeker

Wanneer u bedenkt dat Discuszolder.nl als een simpele informatie website voor discusliefhebbers is begonnen, dan kunt u de websitenaam wel begrijpen. Natuurlijk blijft het houden van discusvissen onze grootste passie, maar in ons showaquarium zwemmen ook amazonevissen. Het doel van de website is om de aquariumliefhebbers samen te brengen en informatie delen over aquarium doe-het-zelf projecten, het kweken van (discus)vissen en het onderhouden van aquaria.

Doelgroep
Ondertussen is onze doelgroep ook groter geworden want niet alleen discusliefhebbers kunnen onze artikelen waarderen! Het is daarom ook de bedoeling om meer amazonevissen op te nemen in het artikeloverzicht. En er komen uiteraard meer achtergrondartikelen bij over aquarium hardware en eenvoudige doe-het-zelf projecten. Een van de nieuwste artikelen over de Pterophyllum altum orinoco wordt sterk gewaardeerd. Het is niet onze bedoeling om ‘standaard’ artikelen te schrijven, omdat die informatie genoeg op internet is te vinden. Het moet een compleet verhaal worden dat ondersteund wordt door foto’s en videobeelden. Uiteraard hoort daar ook het lief en leed delen bij!

Het  Kweekverslag – Rood Turquoise discusvissen  is is een mooi voorbeeld van een compleet verhaal. Je krijgt niet alleen de nodige informatie over de kweek, maar je wordt ook doorverwezen naar relevante achtergrondinformatie.

Website verbeteringen
De website verbeteren is en blijft een constant proces dat de nodige aandacht vergt. Zo worden de technische en software mogelijkheden steeds groter. Op dit moment kunt u alle illustraties zonder kwaliteitsverlies bekijken, downloaden en printen. Bovendien is elk artikel voorzien van een gebruiksvriendelijke PDF lay-out die u ook offline kunt lezen en printen. Ondertussen is de website zodanig aangepast dat de informatie zowel op de smarttelefoon, tablet of pc effectief wordt weergegeven. Voor elk beeldschermformaat is een aangepaste lay-out ontworpen waardoor de website overzichtelijk blijft.

We vinden het erg belangrijk om van de gebruikers op- en aanmerkingen te ontvangen, want zonder deze input is het lastig om de website te verbeteren. Tot nu toe zijn alle op- en aanmerkingen en vragen verwerkt in de artikelen en dat willen wij graag zo houden.
Met vriendelijke groet,

Ernö Dobronyi

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter in het Reactieveld. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.