Discuszolder zonder discusvissen!

Het houden en het kweken van discusvissen behoord helaas tot het verleden. Door waterschade waren wij genoodzaakt om zowel de zolder als de complete 1e verdieping te verbouwen. Het opnieuw opstarten van de hobby was door de economische omstandigheden niet meer te verantwoord. Mijn showaquarium werd omgebouwd naar een gezelschapsaquarium om zo de hoge wordende energiekosten te drukken.

Om de schade te herstellen moest de vloer en de aquaria verwijderen.


De website wordt nog steeds bijgehouden en verbeterd, maar nieuwe artikelen over discusvissen zitten er niet meer in. Het houden van een beplante gezelschapsaquarium is voor mij een nieuwe uitdaging geworden. Mijn uitgangspunt van de website artikelen schrijven blijft hetzelfde. Het is niet een kwestie van kopiëren en plakken van andermans artikelen. Kennis vergaren, uitproberen en een problemen oplossen zijn de eerste stappen die ik moet doorlopen. Kennis delen zonder praktijkervaring heeft niet mijn voorkeur.
Wat de toekomstige artikelen worden blijft voor mij ook een verrassing.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter in het Reactieveld. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.