Het voorpaneel

Het voorpaneel is afneembaar zodat je gemakkelijk toegang kunt krijgen tot de hardware in de aquariumkast.

Het voorpaneel wordt met twee M4 verzonken metaalschroeven aan het stalen frame bevestigd. Op deze wijze kan je het voorpaneel eenvoudig vast- en losmaken. De schroeven zijn alleen zichtbaar als je de twee buitenste deurtjes open maakt!

Intermezzo
Het grootste voordeel van een stalen frame constructie is dat het aquariummeubel geen dragende functie heeft. Zowel het aquarium als het filtersysteem staan als het ware op het dragende frame. De hardhouten betonplex platen zorgen er voor dat je alles netjes kunt afwerken. Zowel de bodem als de achterkant van het stalen zijn geïsoleerd met 4 cm dikke tempex platen. Dit dient niet alleen als warmte- maar ook als geluidsisolatie.

Niet is zo veranderlijk als de mens. Wil je het aquariummeubel een modernere look geven dan is het een kwestie van nieuwe voorpanelen, deurtjes en boven- en onderlijsten maken. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt zolang je maar voldoende fantasie hebt of voorbeelden.

Alles is gemakkelijk toegankelijk zonder frontpaneel!
Mijn-aquarium-Het-voorpaneel-illustratie-versie-c

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter in het Reactieveld. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.