Van het internet – Artemia’s kweken

Het kweken van artemia’s is niet al te moeilijk. Je zou bijna zeggen dat een kind de was kan doen. Maar dat het educatief kinderspeelgoed is, wist u waarschijnlijk nog niet.

Wat wij artemia noemen wordt in Amerika ook wel Sea-Monkeys genoemd. Op het educatieve vlak zijn er verschillende kweeksets te koop. Maar artemia’s worden ook als huisdier verkocht. En volgens de handel heeft elk huisdier een speciaal onderkomen nodig. Of uw kind een piratenhuis of een spookdoolhof wil hebben, het is allemaal mogelijk!

Advertentie : Artemia’s kweken - Sea-Monkeys

Het kleinste setje dat ik op internet kon vinden, bestond uit een kralenketting met een klein schelpachtig flesje. Met dit persoonlijk sieraad kan uw kind de gekweekte artemia’s meenemen naar haar vriendjes of vriendinnetjes. Ik heb uit de bijsluiter niet kunnen halen of dit product diervriendelijk is, maar wel dat de SeaMonkeys minstens een jaar oud worden.

Wanneer u meer wilt weten over hoe u artemia’s moet kweken, klik dan op onderstaande website links of google even op ‘Artemia’ of op ‘Sea-Monkeys’ en er gaat een nieuwe wereld voor je open.

Lees meer over:

Tags:
Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter in het Reactieveld. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te beantwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.