Het aquarium plaatsen

Het aquarium is zonder gaten besteld, omdat ik tijdens het bestellen nog niet exact wist waar de bodemdoorvoergaten kwamen. De stabilisatiestrips zouden los geleverd worden, zodat ik de achterwand in zijn geheel kon plaatsen. Helaas waren de zij stabilisatiestrips wel gelijmd.

Na het verwijderen van de zij stabilisatiestrips, kon ik de polyester achterwand wel in zijn geheel plaatsen. Het enige nadeel van deze actie was het schoonmaken van de oude kit lagen. Na het lijmen van de stabilisatiestrips moest ik drie weken wachten voordat het water in het aquarium mocht.

Mijn-aquarium-Aquarium-en-kast-maten-versie-d

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter in het Reactieveld. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te beantwoorden.

Doe mee met de conversatie

  1. Mooi serie. Ik zag een goede tip die ik wil gebruiken zodra ik overstap naar een grotere bak. De methode om de bak met dolly’s te verplaatsen. En de gebruikte zuignappen, hadden die nog een bepaalde draagkracht nodig? Zie ze wel te koop staan voor ca 10 euro per stuk maar of dat wat is…

    1. De verhuisdozen zorgen ervoor dat de styropor platen die in de verhuisdozen zitten niet onderling kunnen verschuiven. Op deze wijze krijg je een massieve constructie die en gemakkelijk kan plaatsen of verplaatsen. Omdat het aquarium verhoogd is opgesteld kan je het aquarium gemakkelijker op het aquariumkast schuiven. Door twee Transport Dolly te gebruiken is het geheel goed manoeuvreerbaar.

      De zuignappen kunnen elk 50kg dragen en zijn van professionele kwaliteit. (Deze heb ik geleed van de aquariumbouwer!) Ik heb geen ervaring met goedkope glasdragers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.